We turn a Ηotel to a Cyclist Hotel in Greece & Cyprus

logo_cyclistohotel

Το Πρόγραμμα σχεδιάστηκε με σκοπό να αναδείξει στην διεθνή αγορά Ελληνικά Ξενοδοχεία  ως Ανταγωνιστικούς Προορισμούς Ποδηλατικού Τουρισμού. Ποιες Εταιρίες υπογράφουν το Πρόγραμμα; Η πιο ιστορική Εταιρία Ποδηλατικού Εμπορίου στην Ελλάδα, Kassimatis Cycling και το ειδικευμένο Γραφείο Εισερχόμενου Αθλητικού Τουρισμού, Action Tours & RentalsΚάντε σήμερα το πρώτο βήμα, ελάτε σε επικοινωνία.

Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε άμεσα signature concepts ποδηλατικών υπηρεσιών για κάθε τύπου τουριστικό κατάλυμα, αλυσίδες ξενοδοχείων πόλης και νησιών, vacation resorts, villas, ορεινά ξενοδοχεία, αγροτουριστικά καταλύματα, camp sites & apartments!

training

Ποιες είναι οι Παρεχόμενες Υπηρεσίες που κάνουν το Πρόγραμμα Μοναδικό;

  1. Συμβουλευτική Υποστήριξη Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων σε σχέση με το προφίλ, τα χαρακτηριστικά των ποδηλατικών αθλητικών τουριστών πελατών.
  2. Προώθηση Πωλήσεων Cycling & Accommodation Packages, Guided Tours, Bike Rentals. Πρόσκληση για FAM trips σε ξένα γραφεία ποδηλατικού τουρισμού.
  3. Σχεδιασμό & Στήσιμο Ποδηλατικού Σταθμού στα Ξενοδοχεία.
  4. Ειδικές Τιμές για παραγγελίες νέων Ποδηλάτων & Σετ Εργαλείων, Αξεσουάρ.  Κορυφαία Ποδήλατα Specialized και tailor made Cinzia με πλαίσιο για τοποθέτηση λογότυπου του ξενοδοχείου.
  5. Τεχνική Εξυπηρέτηση, Σεμινάριο στο προσωπικό του Ξενοδοχείο για τον Ποδηλατικό Τουρίστα και το Ποδήλατο.

ciclo-turismo-ischia-hotel-40

Παραδείγματα Ξενοδοχείων στο εξωτερικό με ποιοτικές ποδηλατικές υπηρεσίες

www.albergolecanne.com

www.aktivhotel.it

www.lakecomolodge.com

www.hotelanthurium.it

http://cycling.oxygenhotel.it

ciclo-turismo-ischia-hotel-3

Δεδομένα Ποδηλατικών Υπηρεσιών

Ένας τυπικός χώρος ενοικίασης ποδηλάτων σε ξενοδοχείο, χωρίζεται σε:

Bike show room (μπροστινό μέρος) στο οποίο ο πελάτης βλέπει τα ποδήλατα,  διαθέτει γραφείο / γραμματεία όπου ενημερώνεται ο πελάτης για τις τιμές, τον χάρτη της περιοχής και υπογράφει τους όρους ενοικίασης/εκδρομής & disclaimer.

Storage / Repair Room (πίσω μέρος), όπου φυλάσσονται ανταλλακτικά είδη & αξεσουάρ, εκεί γίνεται  επίσης ο καθημερινός καθαρισμός των ποδηλάτων και οι επιδιορθώσεις.

Στις περιπτώσεις που το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κλειστό χώρο για την δημιουργία του Ποδηλατικού Σταθμού, τότε έχει την εναλλακτική επιλογή παραγγελίας Κινητού Ποδηλατικού Σταθμού που αποτελείται από ένα σιδερένιο πλέγμα που περιβάλλεται από την ειδική αδιάβροχη τέντα (έχει και πόρτα που κλειδώνει). Μπορεί να στηθεί σε ένα υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου διαστάσεων 5  Χ 10 τμ. Προτεινόμενο Ωράριο Λειτουργίας Ποδηλατικού Σταθμού: 10.00 – 18.00. Η διαχείριση & εξυπηρέτηση των πελατών διενεργείται από ένα ειδικευμένο υπάλληλο του ξενοδοχείου ή από εξωτερικό συνεργάτη του ξενοδοχείου που θα αναλάβει.

Σύμφωνα με την διεθνή πρακτική, τα έξοδα για την αγορά σύγχρονων ποδηλάτων αναπληρώνονται στην πρώτη σεζόν & από την δεύτερη σεζόν προκύπτουν οφέλη. Η αναλογία 1 ποδήλατο ανά 10 δωμάτια είναι μια διεθνής αναλογία που καλύπτει όλους τους τύπους τουριστικών καταλυμάτων. Σε Ξενοδοχεία κατηγορίας ALL-INCLUSIVE, η δωρεάν ενοικίαση ποδηλάτων για 1 ημέρα (από τις 7 που είναι συνήθως η διάρκεια διαμονής) μπορεί να ενταχθεί στο βασικό πακέτο all-inclusive και με αυτό τον τρόπο να ανεβάσει την αξία της νέας συμφωνίας/contract με τους Tour Operators αφού θα συμπεριλαμβάνονται επιπλέον παροχές, με συνέπεια να αυξηθεί και το περιθώριο κέρδους του ξενοδοχείου. Σε άλλη περίπτωση, μπορούν να νοικιάζονται optional με ένα αντίτιμο.

Εάν θέλετε να δικαιολογήσετε στους πελάτες σας την ενοικίαση με αντίτιμο και όχι την παροχή δωρεάν χρήσης, οφείλετε να προσφέρετε σύγχρονα ποδήλατα, γνωστής μάρκας, και να θεωρήσετε την ενοικίαση ποδηλάτων ως μια υπηρεσία premium όπως άλλες του ξενοδοχείου σας και όχι ως μια υπηρεσία δεύτερης σημασίας.

sirrus-banner

Σας προτείνουμε τα Ποδήλατα Specialized

Δείτε περισσότερα www.kassimatiscycling,gr & www.specialized.gr, διότι είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την υπερ-προηγμένη τεχνολογία τους, την αντοχή τους, την ποιότητα υλικών αλλά και την εξαιρετικής τους εμφάνιση. Η Specialized έχει έδρα την California των ΗΠΑ, κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά ποδηλάτων, διαθέτει την κορυφαία γκάμα S-Works που κερδίζει συνεχόμενους τίτλους σε κάθε είδους αγωνιστική ποδηλασία και χορηγεί επίσημα τις 3 κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες δρόμου (Astana, Etixx, Tinkoff). Η τοποθέτηση ενός τέτοιου κορυφαίου κατασκευαστή που περνάει την τεχνογνωσία που αντλεί από τις σκληρές συνθήκες αγώνων στα πιο καθημερινά της προϊόντα, αποτελεί  μια επένδυση value for money.

Η αναγνωρισιμότητα του προϊόντος θα βοηθήσει ΑΜΕΣΑ στην αύξηση του ενδιαφέροντος των πελατών σας για ενοικίαση και εκδρομές. Άλλωστε ακόμη κι αν υποκινείται από περιέργεια ποιος δεν γοητεύεται από ένα προϊόν που αγγίζει τα όρια του… «επικού»

Επικοινωνήστε μαζί μας, να ενημερωθείτε πόσο εύκολα και άμεσα μπορούμε να σχεδιάσουμε το concept ποδηλατικών υπηρεσιών που ταιριάζει στα δικά σας ξενοδοχεία! Τα πιο μεγάλα παγκόσμια hotel brand names έχουν ήδη εισάγει το ποδήλατο στις βασικές δραστηριότητες / παροχές τους, εσείς θα μείνετε πίσω;

hotel-bike